Alte produse

Vopsea

Patina

Discuri abrazive

Compania este licentiata de catre Autoritatea Rutiera Romana in transportul intern si international de marfa. Putem transporta incarcaturile dumneavoastra (complete sau patiale) in toata Europa!

Firma organizeaza transport international rutier de marfa pe intreg teritoriul Europei si in afara acesteia, atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Putem oferi tarife de transport marfa competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Kazahstan, Rusia, Belarus, Ucraina, R.Moldova, Turcia, Armenia, Azerbaidjan, Georgia si UE. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor unei piete aflate Óntr-o puternica expansiune, cautam continuu contacte cu diversi operatori de import-export sau de transport interesati intr-o cooperarare reciproc avantajoasa.

Vilscom a luat nastere din preocuparea noastra de a oferi clientilor nostri calitate si profesionalism in transportul intern si international de marfuri.

©
HostVision
Parc auto:

-    Camioane care pot transporta marfa generala si ADR pana in 22t (EURO 3 - EURO 5)
-    Semiremorci (prelate decopertabila complet) cu volum de 86 - 95 m3
-    Autoutilitare (duba)

Toti conducatorii auto folosesc comunicatii GSM si dispozitive GPS pentru navigatie.Toate camioanele noastre sunt echipate cu sisteme complexe de monitorizare.
Pentru transporturi specializate de confectii va punem la dispozitie dube cu suporti speciali pentru umerase (stendere).